Anyaghányad nyilvántartás

A vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről  szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet értelmében termékekként anyaghányad-nyilvántartásként kell készíteni valamennyi  közétkeztetést végző vállalkozásoknak és valamennyi vendéglátó ipari terméket előállító vendéglátó üzleteknek!


Kiemelt szempontok az anyaghányad elkészítéséhez

A közétkeztetést végző,  valamint a vendéglátók által  előállított, a végső fogyasztónak szánt ételek összetételére, csomagolására vonatkozó adatoknak az előállítás helyén, a minőségirányítás céljára is alkalmas módon kell elkészíteni
Az anyaghányad nyilvántartásban bekövetkező bármely változást haladéktalanul át kell vezetni. 
Amennyiben egy adott étel előállítását megszüntetik, az arról vezetett anyaghányad-nyilvántartást a megszüntetéstől számított 90 napig meg kell őrizni.
Kiszállítás esetén a csomagoló anyag megnevezése 
egyebek

Anyaghányad nyilvántartás már tartalmazzák az ALLERGÉNEK VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOK jelölését is!

Vállaljuk a fenti előírásnak megfelelő anyaghányad nyilvántartás elkészítését!

Anyaghányad nyilvántartás készítés: 500 Ft /db
*Áraink ÁFA-mentesek!