
HACCP
Az élelmiszerhigiéniáról szóló rendelet értelmében valamennyi az élelmiszer-ipari vállalkozóknak HACCP alapelvein alapuló folyamatos eljárást vagy eljárásokat kell bevezetni, alkalmazni és fenntartani...
Az élelmiszerhigiéniáról szóló rendelet értelmében valamennyi az élelmiszer-ipari vállalkozóknak HACCP alapelvein alapuló folyamatos eljárást vagy eljárásokat kell bevezetni, alkalmazni és fenntartani...
A kémiai kockázatbecslés célja a 2000. Évi. XXV. Törvény 19.§ és a 25/200.(IX.30.) együttes rendelet 5.§ foglalt-veszélyes anyagokkal, készítményekkel végzett- tevékenység kockázatainak felmérése, értékelése.
Valamennyi élelmiszer-vállalkozónak gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelő módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak...